Tänk att ligga på förlossningen nu

2010-06-28 12:42:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


En god vän till mej är just nu inne på förlossningen. Jag tycker det är så häftigt när en ny liten människa kommer till världen att jag liksom inte kan fokusera på någonting annat. Jag bara går och väntar på det där smset att allt gått bra och att bebisen är född.
En sån här gång kan jag inte låta bli att tänka på hur det var när jag själv låg där på förlossningen för snart ett halvår sedan. För det första kan jag inte fatta att det redan gått ett halvår, men åt andra hållet känns det som att det var mycket längre sen än så. På nåt vis är det svårt att komma ihåg hur livet såg ut innan Theo kom. Han är en sån självklar del i vårt liv att det är konstigt att tänka att han inte alltid funnits här.

Min vän har verkligen några fantastiska timmar framför sig. Ja, eller så är det redan klart. Man vet ju aldrig hur fort det kan gå andra gången. Att föda barn är verkligen det häftigaste man kan vara med om samtidigt som det är det mest skrämmande. Än så länge är det alldeles för nära min förra förlossning för att jag skulle kunna säga att jag är villig att göra om det. Jag nöjer mej med att glädjas tillsammans med alla mina vänner som får sina bebisar i sommar. Jag skulle nog vilja säga att det är lite av en babyboom runtomkring oss.

Nu ska jag återgå till att hålla tummarna för våra vänner.
Theo viskade till mej att han hoppas på en liten grabbkompis... vi får väl se hur det blir med den saken.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Jag blir också så där när någon jag känner är på förlossningen. blir alldeles nostalgisk! =)

2010-06-28 @ 13:21:16
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Tack så jättemycket för presenten o lånet av vaggan! När jag kom idag så stod Mira o välkomnade mig i din sydda klänning o blå solhatt. Hon lekte med grabbarna o såg ut att ha d riktigt gött=)

Vi hörs o syns snart, kram!

2010-06-28 @ 19:57:07
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback