Torsdag kväll

2010-06-17 20:13:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Vilken härlig dag vi haft idag! Varit ute och gottat oss i solen hela eftermiddagen. Jag och Mira busade medans Theo sov:)
Klockan 18 åkte vi och hämtade hem en efterlängtad make och pappa. Så skönt att ha honom hemma igen. Jag fixade ju de här dagarna bra, men det känns alltid bäst att vara två. Man blir fruktansvärt trött efter en dag med två små huliganer. Just nu kan jag inte för mitt liv fatta hur jag skulle orka med tre barn någongång i framtiden. Haha.

Jag sitter nu här solbränd och mosig i kroppen. Blir nog en tidig kväll ikväll skulle jag tro. Lite synd att jag läser en sån spännande bok, det tar liksom emot att lägga ifrån sig den varje gång annat kallar. Inatt låg jag vaken till midnatt innan jag lyckades lägga ifrån mej den.

Nu ska jag klippa till några beställningar som jag sedan ska sy i helgen.
Åhh va roligt det är att sy! Är så glad att flera av er gillar det jag syr och att ni gör beställningar på både mössor och dregglisar. Jag har snart slut på tyger igen. Dax att beställa hem mer i helgen:)


Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Va roligt att du får in fler beställningar. jag kanske gör en mössbeställning till hösten =). Vi får se =)



Nej man vet inte orsaken till min huvudvärk men jag tillbringade 9 timmar på akuten igår och genomgick hjärnröntgen och andra prover vilket inte visade varken blödning, propp eller tumör så det är ju i alla fall ett väldigt lugnande besked. Antagligen beror värken på spänningar/låsningar som sitter i nacke och rygg (jag har även stundtals ett visst känselbortfall i delar av ansiktet). Jag får hoppas att jag med kiropraktorns hjälp kan bli bra!

2010-06-18 @ 10:43:08
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback