Uppe före tuppen

2010-06-23 08:47:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag var jag och Theo uppe redan klockan fem. Han som sovit så bra några veckor nu och inte ätit förrän tidigast sex på morgonen, har nu i två dagar vaknat klockan fem. Jag skulle inte klaga på det om det var så att han kunde somna om igen, men det är tyvärr det han inte gör. Så idag fick vi smyga oss förbi maken och Mira medans dom fortsatte snarka och så fick vi lägga oss uppe i soffan istället. Efter en timme somnade Theo om, lagom tills Mira vaknade och kom upp och hoppade på oss.

Behöver jag tala om att jag är trött idag?

Jag har nu på morgonen gått omkring och städat. Jag har sådana dar då jag får städryck och då gör jag allt, sen lugnar det där rycket ner sig o då låter jag hemmet förfalla i några dagar tills det är dax för storstädning igen. Ja, plocka undan grejjer det gör man ju mest hela tiden... men det tar liksom aldrig slut. Storstädningar är bra, för då blir det åtminstone skinande rent i några minuter... tills Mira dragit fram alla sina leksaker igen.

Idag har vi inga planer alls. Jag hoppas att de moln som är på himlen nu snart försvinner. Strålande sol vore skönt. Jag är på sol humör.

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

det verkar vara knepigt med två små som inte sover synkade. med 1 barn kan man vila när dom gör det.

2010-06-23 @ 09:48:00
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är väl det man lite fasas för när man väl bestämmer sig för att skaffa nummer två. Att inte få sova, nu är ju livet inget att klaga på med ett barn, sover jätter bra precis som det ska vara, man får alla sina tmmmar man behöver....men antagligen inte om det är två små gryn som behöver uppmärksamhet vid olika tillfällen :)

2010-06-23 @ 12:38:52
URL: http://childofdestiny.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Klockan fem är liiite för tidigt kan man tycka.

Att städa med småbarn är verkligen ogjort arbete, men men, ett måste tyvärr.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag.

2010-06-23 @ 14:25:50
URL: http://www.kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback