Nya bekantskaper och reklamationsproblem

2010-03-16 12:42:23 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Idag har vi haft en trevlig förmiddag hos en nyfunnen mammakompis här i området där vi bor. Hon bjöd på gott fika och trevligt sällskap. Det var roligt att se att Mira lekte bra med sin nya kompis.
Jag ser fram emot våren då vi kan lära känna fler föräldrar här i området. Anledningen till att jag säger till våren är att det oftast är då folk kommer ut igen efter vintredvalan. Vi har en rolig lekpark ett kvarter ner och där ska vi fördriva förmiddagarna så fort det blir barmark igen.

Eftermiddagen ska jag fördriva på stan. Jag har ett par leggings som gått sönder i en söm och en kofta som krömp till hälften i första tvätten som jag ska reklamera. Inte så roligt uppdrag, jag hoppas de är snälla mot mej i butikerna.
Skulle reklamera en kofta för någon vecka sedan och de var jätte snorkiga i butiken och vägrade ta emot den utan kvitto. Jag hatar kvittoregeln. Hur många sparar egentligen alla sina kvitton i fall kläderna nångång skulle gå sönder? Den här koftan ville jag ju verkligen ha kvar och därför slängde jag kvittot. Hur som helst så fick jag byta den efter mycket om och men.

Ett annat uppdrag jag också har på stan är att posta alla mina tradera paket. Jag har typ 20 paket som jag slog in igår och som ska postas idag. Jag är enormt trött på dessa tradera kläder nu. Tur att det snart är fördigsålt för den här gången.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

tack för din kommentar. Samt lycka till med reklamationen! Det är verkligen drygt att behöva stri me butiker. Kul med nya bekantskaper! Kram

2010-03-16 @ 12:56:41
URL: http://lillyovi.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja att packa och skicka iväg Tradera-paket är sååå tråkigt... men det är skönt sen när det är gjort! Jag har en hel kartong full av plagg som ska ut på Tradera så snart jag orkar.



Jag längtar också till våren för att se vad det är för folk som bor här i området dit vi flyttat och om det finns många barnfamiljer här på gatan.



kram Linda

2010-03-16 @ 13:11:19
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Lena

Japp det var verkligen trevligt att träffas. Vi gjorde en kraftansträngning, eller mest jag ;) och gick ut en stund och åkte stjärtlapp. Det går riktigt fort i backen där de kört bort snö. Nu är vi rödrosiga om kinderna och ska hugga in på några pannkakor - mums!

See you och hoppas allt gick bra på stan!

2010-03-16 @ 15:47:23
Postat av: Annah

jag sparar kvitton om det är kläder.. man vet aldrig! fast sen att hitta dem i röran är en annan femma ;)



måste också lägga ut på tradera.. men ska bara finna tid till det! har en hel del att sälja nu allteftersom LL växer.

2010-03-18 @ 15:52:27
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback