Resultatet efter en vecka med Gi-metoden

2010-03-29 08:22:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det var lite med bävan jag ställde mej på vågen i morse. Resultatet blev minus lite drygt 2 kg. (Även midjan och magen visar minus på måttbandet) Klart godkänt för att vara första veckan. Jag hoppas på samma resultat denna veckan.
Sockersuget börjar lägga sig, men det är fortfarande en kamp varje dag. Lite pasta eller en smörgås vore inte helt fel i magen. Godiset kan jag klara mej utan även om det var tufft igår när vi fikade på IKEA eller igår kväll när Maken satt och käkade lösgodis.

Jag tycker att man måste få unna sig lite i livet. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag aldrig skulle vilja vara helt godis och fika fri. Men det ska inte heller gå till överdrift som jag anser att det gjort för mej på sistone. Man ska inte vara så sockerberoende att man måste fika eller käka godis varje dag. Jag hoppas komma till den punkten då jag kan hålla mej till fika och godis någongång ibland bara.

Som läget är nu så kämpar jag på med GI. Orken och energin börjar komma tillbaka iaf och jag antar att kroppen börjar vänja sig vid den nya kosten. Egentligen äter jag ju detsamma och lika mycket, enda skillnaden är att jag skrotat alla kolhydrater. Hur länge jag kör får vågen utvisa, men målet är att ha gått ner till min målvikt tills maj. 8 veckor kvar med andra ord.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

GRATTIS! Vad duktig du varit. 2 kilo på en vecka är ju jättemycket själv blir jag bara av med ett halvt kilo i veckan. Men bättre det än stillastående eller en uppgång :)



KRAM

2010-03-29 @ 09:23:32
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Reneida

Va duktig du är!!! Hur ska du klara påsken? Det tyckte jag var jobbigast med dieter;alla jädra högtider!



Hejjar på dig i alla fall! :o)

2010-03-29 @ 09:55:42
URL: http://minisresa.blogspot.com
Postat av: Emmelie

You go girl! Jag önskar jag var lika stark just nu, men jag var riktigt duktig idag o valde nyttigt framför fika. Hoppas att viljan börjar komma tillbaka att sköta sig annars kommer jag väl att svälla upp som sist=(

2010-03-29 @ 13:58:25
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback