Så mycket jag vill ha...

2010-03-09 19:39:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Sitter här och drömmer om nya tyger att sätta saxen i. Finns så mycket fint man kan sy gulliga barnkläder av. Idag köpte jag en tidning med några roliga mönster i. Jag tror jag ska plocka fram ett tyg som ligger i skåpet och testa mej på att sy en ny modell av klänning till Mira. Hur många klänningar behöver flickstackarn kanske ni undrar... ja, egentligen behöver hon nog inte flera. Men jag gör de lite för stora och då kan hon ju ha de i nåt år om jag har tur. Söta klänningar kan man ju aldrig få för många av... och så länge de bara kostar några kronor att sy så gör det ju inget om de inte hinner användas så många gånger.

Tack för era gulliga kommentarer till klänningen jag sydde igår. Roligt att ni tyckte den var fin. Jag är själv mycket nöjd och Mira går omkring och stolt tittar sig i spegeln när hon har den på sig. En favorit med den klännignen var nog fickan som man kan plocka full med leksaker. Jag får nog ta för vana att alltid kolla fickan så att vi inte råkar sno med oss nåt från öppna förskolan eller kompisar som vi hälsar på.

Imorgon åker maken till Sthlm och lämnar oss ensamma hemma. Undra vad jag och barnen ska hitta på då förrutom att städa huset och tvätta?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback