Snart börjar allvaret

2010-03-28 20:46:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «



Jaha, nu var det kväll igen och jag sitter här som vanligt och fördriver lite tid.

Idag har vi varit en sväng till IKEA och shoppat babyvakt, sängskydd (En planka att sätta på Miras säng så att hon inte ramlar ur) och en toapall. Bara barngrejjer när man är på shoppingtur nu för tiden.
De gånger jag är ute och ska ha något till mej själv så slutar det ändå alltid med att jag står på barnavdelningen och håller i något åt barnen. Det är omöjligt att enbart handla till sig själv. Någon som känner igen sig?

På tisdag börjar Maken sitt nya jobb. Detta var alltså den sista helgen vi hade som lyxföräldrar. Den här tiden då vi båda har varit hemma har verkligen varit toppen. Vi har kunnat dela på ansvaret för både barnen och hushållet. Framöver kommer det med största sannorlikhet att bli jag som blir headmaster över hem och barn igen. Ekonomiskt har det inte varit någon lyx när vi båda gått hemma, men ser man till det andra så har vi haft det bra. Jag är fortfarande lite orolig över hur jag ska klara kvällarna ensam med barnen. När jag bara hade Mira var det en sak att va hemma ensam på kvällarna, men nu när man har två barn är det inte riktigt samma sak. Jag hoppas komma på en rutin som funkar bra för både mej och barnen.



Måste också få säga hur underbart det är att vi ställt om klockan. Imorse sov Mira till klockan åtta ny tid och jag hoppas att hon kan göra det imorgon också. Nu går vi mot sommar och sol igen. Lovely!

Kommentarer
Postat av: patricia

Jag tror du kommer att klara det alldeles utmärkt, lite kämpigt blir det säkert ibland men det fixar du :) och guuud vilken gulligt bild!

2010-03-28 @ 23:50:14
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Annah

Har jättesvårt för att handla till mig själv nuförtiden. Har iaf lyckats köpa några skor till mig själv när vi var i Kalmar.



Kram kram

2010-04-04 @ 18:50:47
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback