Torsdagen den 18 mars

2010-03-18 16:18:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Det blev en sväng till öppnis idag och det ångrar jag inte. Var skönt när man väl kom på plats även om det blev lite stressigt här hemma. Mira var väldigt trött idag (Antar att det har att göra med att hon gick upp klockan sex) och hon satt mest och iaktog de andra barnen. Jag trivs bra på vår nya öppna förskola här uppe där vi bor. Mira är inte längre det barnet som skriker högst och springer mest. Roligt att se att det finns fler som är lika aktiva som hon själv. Vår förra öppna var alla barn så otroligt lugna. (Kan ju bero på att Mira blivit lite äldre också och lugnare pga av det.)

Vi har precis varit och storhandlat så nu är kylskåpet påfyllt igen. Vårt blöjförråd växte också med några paket. Hjälp vad det ryker blöjor här hemma. Inte billigt att ha två barn inte. Måste tipsa om att Willys har jätte rabatt på blöjor nu i sitt senaste blad. Jag fick 75 kr rabatt när jag köpte två paket pampers. Nästan ett på köpet ju.

Nu ska jag ställa mej och steka lite korv och sen ska jag åka iväg på meandi partyt. Få se om jag hittar nåt fint jag vill köpa till mina älsklingar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej,

Jag hade ju så gärna velat gå på meandi jag också men nu har J blivit sjuk o T inte kommit hem från sthlm än :-( får bli en annan gång.



Vore jättekul om du ville börja simma med mig. Perfekt träning... skonsamt för kroppen med. KRAM

2010-03-18 @ 16:24:23
Postat av: Anna

Näe det är ju inte alls farligt!



Dom kommer säkert i butik också så håll utkik! :-)

2010-03-18 @ 21:01:49
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback