Hur gör man för att undvika fällan?

2010-03-20 10:34:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 


Theo i ett set med byxa och body från Mykidoos nya vårkollektion.
Super snyggt enligt mej. En extra bra detalj är att de ökat storleken på sina bodys detta året. Denna bodyn är i storlek 62/68 och den är lång i armarna och bra vidd runt magen.

Idag har vi en seg dag här hemma. Jag är trött och det är även resten av familjen. Jag borde ta en sväng med Mira till lekparken, men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas samla nog mycket energi för att lyckas med det.
Idag måste hon få springa av sig lite så att vi inte får en lika hemsk kväll som igår. Jag har redan sett tendenser till att det skulle kunna bli så.
Jag tycker detta med trotset är otroligt jobbigt. Jag vet verkligen inte hur jag ska handskas med det och hur jag än gör så slutar det med att jag får dåligt samvete och känner mej som en dålig mamma.
En ny grej Mira börjat med är att så fort jag säger nej eller säger att hon måste vara snäll (Alltså när hon bits eller slåss) så slänger hon sig på golvet och börjar gallskrika och tycker sååå synd om sig själv.
Det värsta är att detta säkert bara är början på den omtalade trotsperioden.

Ikväll får vi besök av David och Frida. Det ser jag fram emot. Ska bli skönt att umgås med några vänner, äta god mat och bara prata om livet i allmänhet.



 
Mira leker med bollar. Hennes nya favorit lek. Gissa om hennes pappa gillar det:)

Kommentarer
Postat av: Annah

Det tyckte jag var lite synd med storlekarna förut. Beställde ju en body till Lykke-Lie (av presentkortet jag vann). Strl 80. Hon hann tyvärr bara ha den två gånger innan den var för liten. Var nog mer som en strl 68. Så det är nog bra att de ökat på storlekarna lite.

2010-03-20 @ 11:07:03
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback