Tidagen den fjärde maj.

2010-05-04 17:41:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Mira varvar ner lite framför Nicke Nyfiken på dvd medans jag lagar mat och bloggar. Theo ligger i sin säng och viftar med armarna.
En ganska vanlig eftermiddag hos oss.

I eftermiddag har vi haft besök av vänner. Mira och Noah busade som vanligt. Det är alltid lika kul att se att de trivs så bra ihop. Visst småtjaffsar dom ibland om leksakerna men det är väl sånt som hör till.

Förmiddagen var vi ute på vift hela familjen. Behövdes fyllas på i kylskåpet o så skulle Maken till nya jobat och ordna med några papper. Timmarna försvann i ett nafs och vi fick skynda oss hem för att hinna plocka ihop lite innan besökarna skulle komma.

Nu har vi köpt jord så att vi kan göra fina rabatter på gården. Har två rosenbuskar som jag ska flytta om. Måste säga att jag längtar tills mamma och pappa kommer hit nästa gång. Jag är verkligen värdelös på allt som har med blommor och trädgård att göra. Hade inte vart fel med lite experthjälp.

Nu behöver maten min uppmärksamhet. Jag tittar in senare!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Tack för idag. Hade lika skoj som vanligt och Noah älskar det. Han leker riktigt bra med Mira, även om det tjafsar och busar som du skriver. Det hör till och varken han eller jag störs. :)

Syns en snabbis imorgon. Bara att ringa när ni åker.

Kram.

2010-05-04 @ 18:54:28
URL: http://[email protected]
Postat av: Emmelie

Halloj, kul att ni hade bra väder då=) Har Micke fått nytt jobb? Var? Kram!

2010-05-04 @ 19:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback