Barnkalas och andra festligheter

2010-05-31 08:58:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Jag var alldeles för trött för att ens orka mej in på bloggen igår. Jag var så trött att jag tom somnade före Mira. Vi hade en jobbig kväll där lillstrumpan vägrade gå och lägga sig. Klockan tio gav jag upp och gick och lade mej. Då hade vi lagt Mira i vagnen inne i vårt rum. Jag tror vi alla tre somnade inom samma minut.

Vi hade en härlig dag igår med massa kalasande. På förmiddagen var vi på konfirmationsavslutning för en släkting. Det var roligt att träffa den sidan av makens släkt som vi sällan träffar annars.
När vi sedan kom hem från konfirmationen fick vi skynda skynda för att hinna allt färdigt till Miras kalas som började klockan fyra.


Gullgrodan är stilig i slips dagen till ära. Sova måste man för att orka med alla kalas.


Jag och Mira påväg från konfirmationen.

Massor av föräldrar och barn strömmade in och vi hade en rolig eftermiddag tillsammans. Mira fick en massa roliga presenter och det käkades tårta tills vi alla var mätta och belåtna.
Kanske var det en kombination av socker och massor av intryck och människor som gjorde att Mira hade svårt att varva ner på kvällen. Mira älskar att vara i centrum och det märktes hur roligt hon tyckte att det var att så många kompisar kom för att leka med henne.

Det var roligt att få ställa till med kalas samtidigt som ingen är gladare än jag att det nu är över.
Känns som att jag haft så mycket för mej på sistone att det ska bli fantastiskt skönt att få varva ner nu och ta det lite lugnt. Jag behöver komma ikapp mej själv och få tillbaka orken. De sista två veckorna har jag vissa stunder blivit rädd för min egen trötthet. Jag ser fram emot tygleveransen som kommer i början på denna veckan. Jag behöver lite tid vid symaskinen. Det är nedvarvning för mej.


Födelsedagsbarnet laddar för att blåsa ut ljusen



Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & väntar nr 2 :)

Tårtan ser jätte mumsigt ut. Vad mycket hår Mira har. Hoppas Felicia oxå får lite mera på huvudet för det finns inge sötare än pippisvansar på flickor.

2010-05-31 @ 09:17:26
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Mariam

Tack själva. Vi hade jättetrevligt och hoppas vi syns snart. Kram.

2010-05-31 @ 09:28:22
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

jag var också tveksam till om man kunde ha rosa men jag vågade =) Mina är inte leggings utan mer vanliga jeans i caprimodell. Det är ju snyggt med färg nertill och inte bara upptill för oftast har man ju ganska neutrala byxor/leggings och sedan något färgglatt upptill men skönt att kunna få använda sina vita och svarta toppar utan att känna sig som en grå mus =)

2010-05-31 @ 09:59:22
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: hej! visst är den fin :D Min sambo köpte den på lindex "great summer deal" för 60kr tror jag, super billigt :D Det går SKIT hahaha :P Jag ska ta nya tag denna vecka då förra veckan bestod utav bara onyttigt. Men som sagt, nya tag nu :)

2010-05-31 @ 10:39:49
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Köpte den int på bebisavdelningen utan på den avdelning som har 86-122 eller vad det är :) Dom skyltar med den så håll utkik :D



glass är gott :D håller med!

2010-05-31 @ 10:50:24
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Lena

Mammabikten var nice, fast jag tyckte det var lite synd att den var på morsdag. Den dagen är ju så mysig och härlig ändå :-)



Åh, vad sugen jag blev på tårta när jag ser dina härliga kalasbilder :-D

2010-05-31 @ 11:39:02
URL: http://darlingexpress.wordpress.com
Postat av: Linda

haha ja nu har jag skrivit ett låångt inlägg om dagen. Jag slapp alla pinsamheter vilket var så skönt. hade gjort det ganska klart från början att det inte alls intresserar mig!



Så jag e glad att de lyssnade.

vad roligt med kalas, superfin tårta och Mira ser jätteglad ut!



Kram

2010-05-31 @ 11:54:20
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback