Förskoleplats och nyttigheter

2010-11-16 13:19:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Va duktig jag är o va duktig liten pojk jag har. Ja tjej också för den delen för hon ligger snällt ute i vagnen och sover. Sovtimmen gick väldigt fort bara så snart ska jag gå ut och väcka henne.

Jag är iaf duktig för att jag gjort en massa telefonsamtal under dagen. Ringt telefonbolag, avslutat tidningsprenumeration, ringt bvc och kommunen. Theo är duktig för att han gått med på att ha en mamma som suttit i telefon ett tag. Duktig pojke.

Igår fick vi papper om att barnen fått en plats på förskola. Det blev en förskola här i närheten, men tyvärr inte vårt första val. Nu har vi en vecka på oss att besluta om de ska börja i januari eller om jag ska vara hemma ytterligare några månader. Theo ska nog inte börja riktigt än, han får vara hemma några månader till. Mira däremot kanske får börja redan i januari. Som jag sagt tidigare, jag hatar sådana här beslut! Så många frågetecken som snurrar i huvudet.

Nu ska jag gå och väcka Mira får ventilera detta med förskola lite senare. Någon som vill ta beslutet åt oss!?

Kommentarer
Postat av: Malou

Jag tycker att du ska tillvara på tiden och vara hemma några månader till =)

Postat av: marlene

Hej.. va skönt att ni äntligen fått en plats iaf. Förstår att det känns jobbigt o svårt att behöva välja bara. Ni får väl annars vänta på att den nya förskolan öppnar efter nästa sommar. Där dom ska bygga nu, du vet?



Malle

2010-11-16 @ 17:53:23
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: sandra

Skönt att ni fått plats men det är svårt att bestämma sig.. Edvin börjar ju efter jul men jag har nästan inga föräldradagar kvar + att skolan börjar så jag har tyvärr inget val.. Jobbigt bara att vi inte fått plats på Alvins förskola. Får ni ha kvar er plats om ni väntar med Theo? I sådana fall kan ni ju vänta om ni kan!



Kramar! Hatar också att ta viktiga beslut

2010-11-16 @ 19:05:09
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Mariam

Jag vill absolut inte ta något beslut åt er men delar gärna med mig av egna erfarenheter. Vi fick nämligen vårt första handsval och har inte alls varit nöjda. Vet inte om det hade varit bättre någon annanstans men...

2010-11-16 @ 19:58:09
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej, svårt beslut men vårdnadsbidrag lät ju som en lösning! Här är det också svårt att få förskoleplats, verkar vara många barn nu..



Nej jag har inte riktigt bestämt mig, har du? Tycker det är så svårt när det är minst ett halvår innan :-)

2010-11-16 @ 21:21:51
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej hopp kanske kan vara bra att sätta Mira där i januari,sen har du väl förtur till Theo den dagen du vill ha in honom med tanke på att han e syskon?så har vi ialla fall kram

2010-11-16 @ 21:44:26
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ta vara på tiden den kommer inte igen + att det är ju väldigt dyrt med dagisplats men efter sommaren (nästa år) går ju mira gratis. =) Och då kanske du kan stå i kö för ditt första val till dess? Jag har fortfarande Zacharias hemma och jag kommer att ha han hemma till efter sommaren nästa år och vara hemma yttligare några månader med Lovelia. =)

2010-11-17 @ 21:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback