Nattning, vakning, sovning

2010-11-16 08:25:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Andra natten då Theo väljer att vara vaken från klockan tre och några timmar framåt. Vi hann precis somna då Mira störtade in och väckte oss alla tre igen. Det kommer att bli en seg och trött dag idag.

Jag har inga planer alls idag. Ska försöka få ut oss alla tre en sväng under dagen och kanske kan jag få barnen att tom somna i vagnen en stund. Vore skönt om Mira sov middag idag och jag själv kan få en liten stund att andas ut.

Kan ju berätta att läggningen inte alls gick som vi ville igår. Tror hon somnade någongång framåt nio tiden. Theo sov iaf gott och vaknade inte trots syrrans protester.

Jag hoppas att våra faser vi går igenom just nu snart är över.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till två små troll :)

Det är jobbigt när det är krångel med nattsömnen. Vi hade en period med Felicia som var såå rolig. Hon la sig vanlig tid men vaknade upp efter nån/några timmar & kunde vara vaken i flera timmar. Å den höll i sig länge.

2010-11-16 @ 09:21:22
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Mariam

Jag förstår att det är tugnt och självklart önskar jag att det blir bättre men måste nämna hur skönt det är att höra att det krånglar lika mycket för andra med sömnen, som det gör hemma hos oss.

2010-11-16 @ 12:09:04
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Linda

tack för mössan, den blev toppen!

2010-11-16 @ 13:33:14
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback