Ny dress, utelek och skrutt

2010-11-04 10:00:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Klockan är inte ens tio och det känns som att vi varit uppe hur länge som helst. Natten har varit den bästa på hela veckan. Theo har bara vaknat två gånger och varit ledsen. Klockan sju gick vi upp Theo och jag och då sov fortfarande Mira.
Mira verkar må bättre idag och är betydligt piggare och gladare, hon åt tom några skedar gröt till frukost. Theo ville bara ha 3 skedar gröt sedan började han gråta. Han måste börja äta igen snart annars vet jag inte vad jag tar mej till. Igår kväll försökte jag ge honom gröt till kvällmat, två skedar blev det sedan hostade han upp det igen. Efter en stund försökte jag med fruktpure och det verkade funka...tills han fick upp även det efter en kvart.

Solen skiner idag och om jag inte var så skruttig så skulle jag sätta barnen i vagnen och gå med dem till lekparken. Kanske kan jag få ihop lite energi i eftermiddag till att gå ut en sväng. Vi skulle verkligen behöva det alla tre. Alternativet är att gå ut på gården, sätta Theo i vagnen, mej själv på en stol på gräsmattan och Mira i sandlådan. Det skulle nog kunna funka.

Jag är sällskapssjuk! Trött på sjukdom nu. Hoppas vi är friska nästa vecka iaf, då ska jag boka in en massa lekträffar!



Fick hem den nya villervalla dressen jag vann på tradera. Den var ganska stor:) Mira kunde ha den. Fast jag tror ärligt talat att det inte dröjer så värst länge innan Theo kan ha den han också.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Vad söt hon är =)



bra att ni är på bättringsvägen fast det går sakta. Är det inte magsjuka Theo har då? hoppas han får i sig snart!

2010-11-04 @ 13:18:17
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback