tidigt tidigt

2010-11-20 06:44:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Klockan fyra vaknar jag av att Mira skriker på sitt rum. När jag kommer in förklarar hon att hon vill upp och kissa i pottan (Framsteg, men varför upp på natten!? Suck!). Vilket hon också gör. Sedan går vi ner och lägger oss igen och hon somnar om... till klockan fem då hon absolut inte vill sova längre. 45 min senare vaknar även brorsan och då är det bara att för oss alla tre att stiga upp (Pappan i huset får lite sovmorgon).

Nu sitter jag här, Mira är inne på sin tredje smörgås framför drömmarnas trädgård och Theo ålar omkring överallt och härjar. Eller just nu står han och tigger smörgås framför sin syster. Vi brukar inte ha gående frukost på detta vis men jag är alldeles för trött för att börja med frukoststöket och därför stillar vi den mest akuta hungern med någon smörgås.

Min huvudvärk är värre idag igen än den varit nu på flera dagar. Kanske beror det på bristen av sömn?

 

Man skulle kunna tro att det är storasyster som är den drivande i denna lek, men så är det inte. Så fort Mira sitter eller ligger på golvet så skyndar sig Theo dit och börjar klättra på henne och så skrattar de som aldrig förr. Härligt med syskonbus tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Hej!

Nej vi syns faktiskt inte på tisdag. :( Jobbet bokade in en utbildning för mig i Göteborg just då. Har ännu inte bekräftat biljetterna men kommer nog inte undan. Det blir ännu en dag blir bort 8-22- :( Jätte, jätte, jättegärna en annan dag men skjuter helst på det till efter visningen.

2010-11-20 @ 09:34:07
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Mariam

ABSOLUT veckan därpå. Det är ett krav. Hur ser tisdagen den 30 november ut? Fungerar klockan 15.30 som sist?

2010-11-20 @ 11:51:42
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till två små troll :)

Mysigt. längtar tills Alexander blivit äldre & kan leka med Flisan.

2010-11-21 @ 21:37:42
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback