Helgresumé

2010-11-14 15:22:19 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu har ännu en dag snart gått. Vi har bara tagit det lugnt och laddat för en ny friskare vecka imorgon. Jag tog en promenad när barnen skulle sova och insåg direkt att alla mina krafter är totalt bortspolade. Barnen somnade iaf och jag hann vila i en kvart innan de vaknade. Jag vet inte vad som hänt med mina barn den sista veckan, ingen av dom vill sova någongång. Lite frustrerande måste jag säga.

Idag är det pappas dag och det firades med mysfrukost och ett paket på morgonen. Min egen pappa fick en liten present skickad till sig i fredags. Hoppas du vet pappa att vi tänker även på dej lite extra idag. Mira hade nog gärna åkt och hälsat på morfar en dag som denna.





Så här sitter maken och mira just nu. Mira har kommit på att man kan sitta och lyssna på musik i hörlurar.

Jag själv har tryckt namn på massor av mössor idag. Nästan 20 mössor blev sydda igår. Jag har haft lite att göra denna helgen med andra ord:) Nu ska alla tryck fixeras och sedan ska de i postlådan. Har även sålt en hög med kläder på tradera i helgen. Tjänade mej en rejäl slant så jag är mycket nöjd. Tyvärr återstår det att lägga allt i paket och skicka iväg och det tar ju sin lilla tid det också.

Ja, kanske dax att sätta igång med det direkt. Hej på er sålänge!


Kommentarer
Postat av: Linda

va flittig du är ! :) blev våran mössor oxå klara?

2010-11-15 @ 08:59:06
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback