Besök och dansavslutning

2010-10-19 14:48:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Åtta mössor, tio kladdkakemuffins och två klädombyten senare så är jag redo för sällskap. När som helst dyker Frida upp. Ska bli kul med någon att prata med en stund. Theo är en god lyssnare men han säger inte så mycket vettigt tillbaka. Det blir liksom lite enformigt efter ett tag med bara "pappa", "mamma", "lampa" och "där" som svar.

Ikväll ska jag förhoppningsvis (Om maken hinner hem i tid) träffa danstjejerna för en avslutning. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag har varit med i en dansgrupp här i stan. Nu har många av oss barn (både ett två och tre barn var) vi jobbar, pluggar och har andra kvällsaktiviteter. Dansen har skjutits lite åt sidan och vi är väl alla överrens om att en nedläggning tyvärr blivit acktuell. Det känns ledsamt att inte ha dansgruppen längre, men samtidigt är det ju så att man har ganska fullt upp i livet ändå.
Dansträningen var för mej ett skönt avbrott bland bajsblöjorna. Det var roligt att dansa med en grupp tjejer som inte bara var mitt träningssällskap utan också mina vänner. Vissa gånger kunde man komma dit trött, på dåligt humör och gravid men ändå vara lika välkommen och mötas av förstående blickar och ord. Jag mådde alltid bättre när jag kom hem. Man fick lite träning, dansa som är bland det roligaste jag vet och träffa goda vänner. Jag kommer att sakna det! Hoppas ni vet tjejer hur glad jag är att jag fick dansa med er.

Som sagt, jag hoppas jag hinner dit ikväll. En mysig kväll med god mat och trevligt sällskap vill man ju inte missa:)

Återstår att se hur det blir.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas du hinner på träffen, låter trevligt!

2010-10-19 @ 19:18:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback