Öroninflammation

2010-10-29 14:19:22 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(5) «


Nu är vi hemma igen. Jag hade första tiden klockan elva, tre timmar senare är vi hemma. Suck.

Det visade sig att Theo hade så mycket vax i öronen att läkaren på vårdcentralen inte kunde se om det var någon öroninflammation i öronen. Vi fick då en remiss till stora sjukhuset i stan (till öronkliniken). Där kunde de suga ur vaxet och sedan titta i öronen. Efter massa väntetid med en trött och hungrig pojke (Skandal sjukhus som inte hade någon barnmat i kiosken!) så kom vi äntligen in till en läkare. Det visade sig att det var en öroninflammation så nu ska vår älskade pojk ha kåvepenin i fem dagar. Hoppas att han svarar på medicinen och att det blir bättre snarast. Theo var så hängig och sjuk att han somnade i min famn när vi satt och väntade på apoteket. Det har inte hänt sen han var en liten liten bebis. Stackars liten. Skönt att veta vad febern beror på, men inte roligt att vår goding är sjuk.

Nu ska jag vila några timmar med barnen innan det bär av till Malin på en liten tjejkväll. Våra vänner från dalarna sover inte hos oss inatt utan hos ett par andra vänner (också från dalarna) som även de bor i stan. Sen får vi se imorgon hur Theo mår. Vill inte riskera att smitta hela familjen.

Imorgon åker iaf jag och Emmelie till ullared. Har jag fixat att ta hand om en sjuk Theo hela veckan så kommer maken att fixa att ta hand om dem imorgon också. Jag tänker åka utan dåligt samvete. Vill ni se gekåsfynd på bloggen sen???

Kommentarer
Postat av: Anna - Nybliven 2 barnsmamma

vad skönt ändå att veta varför han har feber men ändå jobbigt.



Absolut. är sååå avis på dig som ska åka till Ullared.

2010-10-29 @ 17:23:39
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stackarn! Edvin hade ju spräckt trumhinna för några veckor sedan vi märkte inte att det var något förrens det började rinna ur öronen! Jag var själv öronbarn så jag hoppas inte Edivn ärver det, Alvin har aldrig haft öroninflammation och var knappt sjuk hans första år. Så olika det där! Hoppas han piggnar till snabbt!



Jag vill se dina fynd sen!

2010-10-29 @ 18:54:59
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Annika - Vildes mamma

Usch, stackars liten... :-( Ja, när de somnar bara sådär som de inte brukar då vet man att de är ordentligt hängiga. Hoppas verkligen att det inte blir envist...

Passa på o NJUT (om det nu är rätt ord, det är en mycket mycket rolig cirkus om inget annat) av Ullared. Ser gärna Ullareds-fynd på bloggen :D

2010-10-29 @ 21:23:24
URL: http://leovilde.wordpress.com
Postat av: ellenojag

Klart mannen fixar det, njut av Ullared tripen och en krya på dig kram till Theo!

2010-10-29 @ 21:38:03
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

stackarn. hoppas det blir bättre fort nu!



vill absolut se gekåsfynd sen =)

2010-10-29 @ 21:40:50
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback