Förskolan, påsk och besök.

2011-04-19 22:09:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Mira hade fått en festing på sig på förskolan idag. De rackarna har redan vaknat till alltså. Tur att de upptäckte den snabbt och kunde plocka bort den. Har inte sett något märke efter den i efterhand.

Theo hade varit ledsen på förskolan från och till. När jag kom och hämtade låg han och sov, men blev glad då han blev väckt och jag stod och väntade på honom.

Imorgon blir det förskola igen... jag hoppas det går bättre då. Påskfest då, så jag har roat mej med att sy ett varsitt förkläde och en varsin scarf till barnen. För att göra det lite roligare tryckte jag "glad-påsk" på förklädet. Klart att de måste vara lite utklädda på sin första påskfest! Bilder kommer självklart i bloggen imorgon.

Ikväll har jag varit på promenad med en vän. Det var otroligt skönt att gå på långrunda tillsammans. Timmen gick i rasande fart och vi hade säkert kunnat prata en runda till. Tack Louise för sällskapet!

Nu ska jag släcka ner datorn och hoppa i säng. Imorgon är en fullspäckad dag med några ärenden, städning och förberedelser inför påsk. Om två dagar kommer mina föräldrar. Jippi!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Jag skulle också behöva ordna något liknande. Stod idag på dagis att de har påskfest imorgon med maskerad. Lite sent informaerat kan jag tycka men en skarf som huckle och röda, fräkninga kinder ska jag nog kunna fixa. :)

2011-04-20 @ 11:02:30
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback