Valborg hos oss

2011-04-30 20:22:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Hej på er! Jag är helt och hållet slutkörd. Tröttare än tröttast. Har jobbat idag och det var jätte mycket folk i butiken. Dagen gick i hundrasjuttio.

Under helgen har vi haft besök av våra vänner från dalarna. Vi har inte gjort något speciellt direkt utan bara umgåtts och tagit det lugnt... ja så lugnt som det nu blir med fyra småttingar i huset:) Roligt var det iaf att de kom och hälsade på.

Nu försöker vi få en trött men speedad Mira i säng. Hennes växtvärk i benen har släppt (hon vaknar inte och gråter hysteriskt på nätterna längre) men hon är otroligt trött på dagarna och sover numer middag igen. Jag vet inte om det är vårtröttheten som drabbat henne eller om det har att göra med någon tillväxtfas eller liknande. Det negativa med att hon sover på dagen och går omkring som en zoombie hela eftermiddagarna är att hon blir pigg igen lagom tills hon ska sova på kvällen.

Theo är inne i en mycket rolig period just nu. Han hittar på en massa bus dagligen och springer omkring här hemma som en yr liten höna. Jag är glad att ett barn sover som han ska.

Imorgon jobbar jag igen, men är sedan ledig en hel del i nästa vecka. 
Nu ska jag joina maken i soffan och se på film.

Önskar er alla en fin valborg!


Kommentarer
Postat av: Mariam

Vi ska ungefär göra desamma. Daniel är och hämtar mat från Liban Deli som är tänkt att ätas framför en film. :) En skön valborg helt enkelt.

2011-04-30 @ 20:27:17
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: mamma

Har saknat dej hela dan idag. Pappa och jag har grillat och ätit ute på altan i kväll, svinkallt men vi fantiserade att glasen var insatta. Kram

2011-04-30 @ 20:55:57
Postat av: malin

Det bara slog mig så här...och jag kan va helt ute och cykla nu asså. Men hade dom inte tagit en fästing på Mira nyss? Jag har (om jag fattat det rätt) hört att om man får nått skit ifrån fästingar (vad det nu heter) så kan det sätta sig på lederna....oftast i knäna.

Nu är det nog växtverk som det har varit...men jag tänkte säga vad jag hört i fall att =)

Kram

2011-04-30 @ 22:55:33
Postat av: Sara

Ursch, jobbigt med växtvärk! Tuva sover fortfarande på dagen och det känns som att hon kommer att behöva göra det ett bra tag till... Jag har hört att den där mellanperioden när de är trötta och vill sova på dagen, men då istället inte vill sova på kvällen är rätt dryg... ;-)



Svar: Tack! Jag tror att det blir en pojke... Eftersom jag mått så illa och mina hormornfinnar håller på att förvinner. Men Tuva mådde jag inte så illa, och huden var helt katastrofal! Såg ju ut som den värsta av alla tonåringar. Värre ändå nästan.



När jag läste din kommentar så kom jag på att jag glömt skriva om Tuvas fina vårmössa! Hon fullkommligt älskar den och det är väldigt viktigt att "T" ska sitta i fram. :-)



Ha en fin söndag!

2011-05-01 @ 12:47:17
URL: http://www.sarasliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback