Hos doktorn och förskolestart

2011-08-29 21:51:35 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Det var med glädje jag lämnade barnen på förskolan idag. Jag hade laddat för blod, svett och tårar. Dom har ändå varit hemma i 6 veckor och jag var övertygad om att de skulle vara ledsna när jag lämnade dem idag. Mira sa att hon "ville vara på den gamla avdelningen" men accepterade ändå att bli lämnad i de nya lokalerna med alla de nya fröknarna och barnen. Stora duktiga tjejen. Theo stod och stampade vid lämningen och tyckte att jag tog av honom kläderna alldeles för sakta, sedan rusade han in och började leka. Imponerad av att det gick så bra. Jag törs inte riktigt hoppas att det ska hålla i sig så resten av veckan också.

Jag var till läkaren idag och även denna läkaren konstaterade att det troligtvis är migrän med en blandning av spänningshuvudvärk. Stress och/eller hormonpåverkan kan det bero på... varför finns det inte ett prov som kan avgöra på direkten vad det är man lider av!?
Fick en kur med ny medicin som jag ska äta i en vecka. Förhoppningsvis blir jag bra av den och kan återgå till jobbet i slutet av veckan eller på måndag.

Nu mår jag apa och ska genast hoppa i säng. Hoppas att få sova ostört utan vakna barn med tandsprickning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback