Skobekymmer till knubbiga fötter

2011-08-07 22:37:31 Shopping
» Kommentarer(3) «



325 kr för en fin kavatkänga. Fynd!?

Är det bara jag som förundras över hur fort tiden går!?

Jag har inte ens haft min sommarsemester ännu och ändå sitter jag här och planerar inför vintern och höstens start på förskolan.

Vår son har de snabbaste växande fötterna man kan ha tror jag. Hans sommarsandaler är en tå för korta och skor som jag tänkt ska passa till hösten är på gränsen redan nu.

Denna helgen hade Ellos halva priset på en valfri vara och fri frakt. Jag kunde inte låta bli att beställa dessa kavat kängor ovan. Nu är det bara att hålla tummarna att de passar i storlek. Lade på 2½ cm iaf så de borde inte bli för små. Mira har haft samma storlek i över ett år nu så Theos fötter borde stanna av lite i växten nu de med.

Ett annan "problem" med Theos fötter är att de fortfarande är väldigt knubbiga och "höga". När han nu börjar komma upp i st 24 och då går över till juniorstorlekar istället för bebisstorlek så blir det extra svårt att hitta skor som passar. Det var svårt redan innan, men nu är det i stort sett omöjligt. Tydligen är det så att alla som har storlek 24 och uppåt automatiskt också har smala fötter.

Någon som känner igen problemet?

Tacka vet jag då att det finns märken som Kavat som gör skor som passar även de lite kraftigare barnen med "bebisfötter".

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Min vän har en son (född 08) som har samma typ av fötter. Hon har oxå väldigt svårt att hitta skor som passar. Vet dock inte vars hon köper skor till pojken.

2011-08-08 @ 10:18:05
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: sara

Vi har det likadant! sigge är knubbig på ovansidan av foten, så alla trycker så på honom.. vi har jätteproblem att hitta bra skor. Jag köpte på sjöqvist skor på eurostop.. dom hade faktiskt bra utbud. /Sara

2011-08-08 @ 13:14:26
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Malin Thörnberg

Vi har samma problem!

2011-08-11 @ 21:00:53
URL: http://malinshus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback