En helt vanlig dag

2011-12-05 20:00:47 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Idag har jag jobbat med firman. Har en hel del som ska vara klart innan jul så det är fullspeed på maskinerna. just nu.

Idag när barnen vaknade och tittade ut genom fönstret blev de helt tokiga. "Jippi snö" skrek Mira och sprang för att gå ut. Jag lyckades få hejd på henne och drog en lättnades suck när jag slapp gå ut klockan sex på morgonen.

Det börjar bli lite småjobbigt i huvudet nu när det bara är tre veckor kvar till jul. Jag har så mycket som ska göras och fixas. Mitt i det så jobbar jag väldigt mycket också. Men vi tar en dag i taget. Hinner jag inte gå ut o handla julklappar så får det väl bli en internetshopping kväll istället. Hinner jag inte pynta hela huset så får jag väl slå på stort nästa år istället. Det blir nog jul ändå... eller hur.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Ja det blir jul ändå och man behöver inte julstäda. Det har jag bestämt. :) Dock ska man inte stressa igenom julen så ta det lugnt och njut.

2011-12-06 @ 07:56:19
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 3 år

Jag har också skrivit lite kring julstressen. Precis som du skriver så får man välja bort vissa saker för att det skapar bara stress. Jag webshoppar ganska mycket julklappar och det är så smidigt. särskilt nu i juletider när många shoppar har fraktfritt eller andra erbjudanden. Sen så pyntar vi inte alltför mycket heller. inga jobbiga grejer i alla fall såsom att byta till julgardiner. Man får prioritera helt enkelt. När man bådar jobbar mycket (vi jobbar heltid båda två) så får man ta det som det kommer och göra det viktigaste! kram

2011-12-06 @ 20:27:57
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback