Härlig utetripp

2011-02-09 15:53:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Idag var det plusgrader ute så jag bestämde mej för att Theo skulle få inviga sin skaloverall från polarn o pyret idag. Den fyndade jag på 70% i somras. Under den har han sin fina geggamojja fleeceoverall som vi vann i en tävling i höstas.

Vi gick en sväng till lekparken där det faktiskt var en del människor. Har knappt sett en kotte på hela vintern så det blev en rolig överraskning när vi kom dit och fick några lekkompisar. Träffade en trevlig mamma och hennes son som just flyttat till området.

Nu ligger Theo ute i vagnen och sover medans jag och Mira tar det lite lugnt en stund. Den friska luften kom som en chock för oss som varit inne i en vecka snart. Jag fick både huvudvärk och blev jätte trött. Konstigt hur det kan bli. Hihi.

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Tack för din kommentar..



Jag mår sjukt dåligt att gå upp i vikt igen, men vågar nästan inte prata om det. Är man gravid SKA man ju bli tjock. JAg trivs då inte med det. Jag vill bara kunna äta nyttigt, men kroppen säger ifrån. Får försöka röra på mg mer ist. Lite svårt när man är så sjukt trött bara och illamåendet maler hela tiden =(

2011-02-10 @ 08:58:10
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback