Nu ska jag äntligen berätta...

2011-02-22 19:41:33 Shopping
» Kommentarer(9) «




Vi har fått en ny familjemedlem. En ny vagn. Igen. Ni vet min ångest över att jag sålde syskonvagnen precis när vi fick reda på att vi fick förskoleplats en bit hemifrån och skulle bli tvugna att gå dit vid lämningar och hämtningar. Jag insåg ganska snart att Mira aldrig skulle orka gå de 2 km dit (I backar upp och ner), inte heller skulle hon kanske orka att stå på bräda den långa biten heller.

SÅ... Vi köpte en ny vagn.

Denna gången är jag (vi) stolt ägare till en Phil & Ted Vibe. Syskonsitsen har vi inte fått hem ännu men den kommer också. På denna vagnen sitter syskonet ungefär där ståbrädan sitter (precis snett under den stora sitsen.



En bild på vår andra vagn (också den ny sedan en månad). Mira vinkar glatt hejdå till denna som vi nu tänker försöka sälja igen. Jag har verkligen varit nöjd med den om det inte varit för den lilla detaljen att det är en singelvagn. En babytravel liverpool.



Nya pärlan.

Nästa gång jag köper en vagn kommer det att vara en liten sulky som vi kan ha i sommar när/om vi ska på semester. Känns som att det kan vara smidigt att ha en varsin vagn till barnen om det är så att vi är ute hela familjen på äventyr. (Eller så är det bara en ursäkt jag har att köpa ännu en vagn. *harkel*)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej, jag funderar på att köpa en Phil & Ted. Vet du vad det är för skillnad på "Vibe" o "Sport"? Var köpte ni eran?



Tacksam för svar

2011-02-22 @ 20:31:46
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Det är ju så roligt med nya vagnar. synd att dom ska vara så dyra!

2011-02-22 @ 20:42:39
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

LOL är det eran 6:e eller 7:e vagn nu? tobbe hade slagit ihjäl mig om jag hade hållt på som du/ni gör med era vagnbyten, hahaha! jätte fin btw... kram kram

2011-02-22 @ 22:07:12
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

Hahaha du är för go! jag gillar verkligen phil o ted.. hade köpt en sådan om vi skulle ha skaffat en syskonvagn. Hoppas ni blir nöjda. God natt o sov gott nu med. Hoppas vi kan ses snart.. kram kram

2011-02-22 @ 22:33:45
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Linda

haha känner igen det där beteendet!

2011-02-23 @ 11:23:58
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Den var jätte fin! :) har börjat spana in en nästan precis lika dan, tycker dom är himla snygga och ser så lättkörda ut :)

2011-02-23 @ 13:30:32
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: Petra

Den ser bra ut:)Roligt med nya vagnar,vi har beställt en vagn från USA nu,hoppas den kommer snart.kram

2011-02-23 @ 20:20:27
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Tova

spännande med ny vagn! :D och wow, så stor lille Theo blivit ;)

2011-02-24 @ 16:44:30
URL: http://trasslet.se
Postat av: Madeleine

Hej! Hittade precis till din blogg då jag sökte på Babytravel Liverpool på google! Tänkte höra med dig vad du tycker/tyckte om vagnen då jag själv fundera på att köpa en då jag är gravid med mitt andra barn?! Fördelar & nackdelar? Smidig?

Svar: Vi har varit jätte nöjda. Lätt att fälla ihop, lättkörd och kanon med liggläge. Den är ju som sagt ganska lätt så jag skulle inte rekommendera den till en bebis. Mer en vagn som man kan använda till det äldre barnet tycker jag. Till en bebis skulle jag köpa en stabilare vagn. Annars inga nackdelar! Lycka till med bebisen och vagnletandet!
Therese

2012-08-04 @ 16:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback