Jag ljög

2011-01-08 19:26:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Klockan är kvart över sju och jag tror att jag törs säga att båda barnen nu sover. Att de somnat båda två klockan sju har inte hänt på urminnes tider. Jag är så pass negativ att jag gissar på att någon av dem kommer att vakna under kvällen och fördriva någon timme i soffan. Att de sover för natten redan nu är en saga för god för att vara sann.

Ni ska veta att jag är sjukt trött just nu. Jag kom hem från jobbet runt sextiden och sedan dess har vi lagat mat, ätit och nattat barnen. Jag är galet sugen på en skål med nypoppade popcorn och ett glas iskall cola! Nu är det ju så att jag inte sysslar med sådana onyttigheter längre... som kvällsfika får det bli en kopp te och på sin höjd en näve nötter till. Jag får plåga mej själv lite. Det är enda sättet att bli av med sockersuget. Första veckan man kör en ny diet eller bara ett hälsosammare liv är alltid tuffast. Hold on.

Föresten får jag ta tillbaka det där med träningen... så ni som fick ångest kan släppa den;) Gymmet var stängt ikväll visade det sig. Så min träning får bestå av en halvtimme på crosstrainern här hemma istället och några situps på matten.



"Tror ni någon ser mej om jag rör ljusen???"

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för tipset om tvättgraderna ! :D ska ta och göra det någon dag när damen ger mig mössan vill säga! :D

2011-01-08 @ 21:54:37
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Mariam

Enligt mig har du fortfarande en enorm kämparglöd och disciplin.

2011-01-09 @ 08:02:13
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback