Söndagen den 23 januari

2011-01-23 13:25:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu har lugna timmen infunnit sig här hemma. Mira sitter på golvet och pusslar, Theo ligger ute i vagnen och sover, Maken är inte hemma och jag sitter här. Lugnt och tyst och bara ljudet av tangenter och pussel hörs. Man behöver en liten sån här stund varje dag. Det hjälper till att klara de mindre lugna stunderna.

I eftermiddag har vi inga planer än så länge förutom ett träningspass med systeryster. Det blir mitt tredje gympass denna veckan, vilket gör mej mycket nöjd. Bara att fortsätta hålla i det nu så ska det nog börja ses på musklerna snart att det händer grejjer.

Imorgon är det en ny vecka igen. Mitt mål är att få lite tid över till symaskinen och gymmet samt njuta med mina älsklingar så mycket jag bara kan. Vill ta vara på varje dag nu när jag vet att det snart är slut på mammaledigheten. Vad har ni för planer för kommande vecka?


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för tipset!! :)

Men funderar på en som kan gå under natten eftersom hon vaknar rätt som det är av mardrömmar så vore bra om den kunde gå på natten :)

Allt bra med er? :)

2011-01-23 @ 18:11:49
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Felicia har börja hosta så vi får se hur natten + morgonen är om det blir dagis annars är det nog samma som alltid. Lämna på dagis, städa, bebis mys å hämta från dagis..

2011-01-23 @ 19:15:15
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback