Fyndar på polarn o pyrets rea

2011-01-20 12:53:36 Shopping
» Kommentarer(3) «


Båda barnen fick sova lääänge på förmiddagen idag. Oooops. Skönt för oss alla även om kvällen kommer att bli jobbig med Mira. Just idag beslöt jag mej för att det fick det vara värt.

Jag satte mej vid datorn och surfade lite. Hamnade på polarn och pyrets hemsida och spanade in rean lite. Ja, ni vet ju att jag gillar reor;) Ibland kan jag bli lite matt på hysterin kring polarns ytterkläder. Kan låta som att det är ett måste att köpa deras ytterkläder, väljer man ett annat märke så är inte barnen rätt klädda. Åt andra hållet är jag villig att hålla med om att de har väldigt bra kvalitet på kläderna. Jag har iaf ännu aldrig blivit besviken och barnen håller sig varma och torra. En annan sak jag gillar med polarn är att om man lyckas fynda till 50% så kan man sedan få tillbaka samma summa för plagget i andrahand på tradera. Så idag blir det en vinteroverall till Theo att använda nästa år och ett par skalbyxor till Mira shoppade. Jag har inte riktigt pengarna att köpa kläderna till fullpris så rea gillas!

 


Kommentarer
Postat av: alexandra mamma till tove

jag gillar också p & p. men det är tyvärr alltid så att när jag väl har sparat ihop så jag kan handla på rean så är det jag vill ha slut i rätt strl. så typiskt.



just nu väntar jag dock på ett presentkort på 400kr på p&p från loppi.se men det verkar aldrig komma :(

2011-01-20 @ 15:52:02
URL: http://axdal.se
Postat av: Theodora

sv: jo, han får hämta då och jag lämna. Så jag får: "-Nej!!! Mamma inte gå!! gråt"

och han får "-Jaaa!!! Jippie! Pappa är här! Hurra!"



Jag är sopm sagt inte så nöjd med denna fördelning VARJE dag, så jag överväger att köpa en till bil. Men vi får se hur det fungerar först tänker jag. Barnen skall bara gå tis-on-tors-fre, och var tredje vecka går de bara tis-ons-tors, så det kanske funkar bättre än vad jag tror. Tiden får utvisa helt enkelt för det blir ändå aldrig som man tror eller planerar känner jag..



Fina polar´n grejjer :) Leia har de röda byxorna hon med. Som du säger är de kanon och man blir aldrig besviken. Man får vad man betalar för tycker jag. :)

2011-01-20 @ 15:57:54
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

jag är mer inne på Reima kläderna. Ett måste hemma hos oss men inget jag betalar fullpris på. Fyndar mina på blocket. Ser helt nytt ut.

2011-01-20 @ 17:18:07
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback