Bra sömn och planerad familjedag

2011-07-08 08:16:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Vilken liten sömntuta till grabb vi har fått. Igår sov båda barnen till halv nio och idag har jag ännu inte hört nåt från Theos rum. Mira däremot vaknade redan när Maken gick till jobbet kl 06.00. Det hände garanterat bara för att vi igår pratade om hur länge sen det var hon vaknade så tidigt.

Jag har hunnit med en massa denna morgonen känns det som och Mira sitter redan och bakar med lera trots att klockan bara är åtta.

Idag blir det jobb för hela slanten, men redan imorgon är jag ledig igen och då planerar vi att åka till Borås djurpark hela familjen plus en till familj som också har barn i samma åldrar. Som det ser ut på vädret just nu så kan det bli blandat sol och skurar i borås imorgon. Jag är rädd att detta kan äventyra vår resa. Återstår att se om vädergubbarna ändrar sig under dagen. Vore ju fint om de kunde sätta en stor fet sol över borås just imorgon. Min sista lediga helgdag innan semestern v 33. Blir en tuff sommar i år med mycket helgjobb. Kommer att märkas i lönekuvertet sen:)


Ser fram emot en familjedag imorgon. Älskar er<3

Kommentarer
Postat av: Helena

härliga du !! : )

2011-07-08 @ 09:40:45
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Cicci

Utsikten i Huskvarna? :) Det är bäst där på kvällarna, då alla lysen syns o vättern. :)

2011-07-08 @ 13:44:20
URL: http://tionolletttio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback