På BB

2011-07-13 21:33:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Sitter och ser på "livet på BB" och minns tillbaka på mina två förlossningar. Jag borde inte sitta och se det här programmet egentligen, jag blir för påverkad av det... men det är som en drog. Går det på tv och jag inte har något för mig så slutar det alltid med att jag hamnar framför det. Det är något med förlossningar som både skrämmer mig och fascinerar mig. Det är verkligen en häftig känsla att se en liten knodd bli född.

Tänk att det var 1½ år sedan jag låg där senast. Kan inte fatta att Theo redan är 1½ år. Dröjer inte länge förrän han fyller två och då är han verkligen ingen bebis längre.

Idag har det varit lite synd om min lilla prins. Han har haft feber efter vaccinationssprutan han fick förra veckan. Det sas att det kunde visa sig efter en vecka och på honom kom febern efter 7 dagar precis.



Minns ni hur små de var!? Jag förundras mest över hur liten Mira var. Hon var faktiskt bara två månader äldre än vad Theo är nu. DET är svårt att tänka sig. Jag tyckte hon var så stor då... min lilla tjej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback