Äntligen ska vi åka!

2011-06-10 07:35:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag vaknade jag när Maken gick till bussen klockan 06.00. Efter det låg jag en stund och försökte somna om men det gick inte. Nu är klockan 07.25 och jag har suttit uppe i en timme ungefär. Jag har hunnit packa det sista inför vår resa till Dalarna. Har jag berättat att vi åker upp idag? Min svägerska tar studenten så vi ska fira henne i helgen.
Det är första gången sedan nyår som vi åker "hem". Fy va jag har längtat!

Allra mest längtar jag efter min lilla tjej. Sen i lördags har vi varit utan henne nu. När jag ringt och pratat med henne under veckan har hon knappt hunnit prata med mej. Alltid är det något hon har bråttom till. Det är verkligen roligt att hon trivs så bra hos mina föräldrar. Nu känns det bra att lämna både henne och Theo någon vecka i sommar också... nu när jag vet att hon inte längar hem.

Idag ska jag jobba långpass. Jag stänger butiken sedan åker vi direkt efter det. Om allt går enligt planerna så borde vi vara framme någongång mellan ett och två inatt. Ni kan väl hålla tummarna att Theo sover hela vägen och inte vaknar när vi kommer fram. Håll några tummar också att jag och maken kan hålla oss vakna. Jag lånade en ljudbok på bibblan igår så nu har vi lite sysselsättning iaf.

Trevlig helg passar jag på att önska er!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!



Vi på Pure PR vill bjuda dig på ett event vi ska arrangera och behöver därför din mailadress. Vore grymt om du ville maila den till mig på [email protected]



Emma

2011-06-10 @ 16:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback