"Förebilder" på hallen

2011-06-04 08:54:49 Huset & Inredning
» Kommentarer(2) «




Vi har en son som springer omkring hela dagarna med antingen en hammare eller skruvmejsel i handen. Sådan far sådan son brukar man väl säga?



Såhär såg vår ingång till huset ut i torsdags. Här har de redan spacklat golvet. (Innan låg det en gräslig grön matta över hela golvet)



Såhär såg vår trånga lilla hall ut i torsdags. Allt som får plats är en pall, skohylla och några jackhängare. Ni kan ju tänka er hur trångt det är att klä på två barn sina vinterkläder i den här lilla hallen. Så fort bara en liten dagisväska ligger på golvet kan man knappt ta sig fram.

Tanken är nu att dörren ska flyttas och det kommer då att bli ett stort hål där dörren sitter nu. Hallen kommer alltså att gå som ett L med start där trappen på utsidan går upp nu.

Igår flyttades ytterdörren och idag ska det läggas golv och sättas gipsskivor på väggarna. Snart kommer jag in i bilden med målning, tapetsering och "piffning".

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Imorgon får även jag vara ledig och arbeta med familjen här hemma. Längtar!

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Den är ju nästan lika liten som vår hall. Ett av mina absoluta hatobjekt i detta hus... Gissa hur det är med fem ungar i en liten hall och alla ska iväg samtidigt...



KRAM

2011-06-04 @ 09:55:10
URL: http://ugglehuset.se
Postat av: Sara - Mamma till Max 2,5 år

Va härligt med en större hall! ska bli riktigt kul att se bilder från när det är färdigt =)

2011-06-04 @ 22:52:20
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback