Jobbiga lämningar

2011-06-15 07:26:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «



En närbild från i lördags.

Just vaknat efter en god nattssömn. Fick sova hela natten inatt utan några avbrott. Fy va skönt det kan vara att sova ibland.

Denna dagen kommer att bli ganska lik gårdagen. Förmiddagen spenderas hemma med barnen innan det blir dax för förskola och jobb. Ikväll är det min tur att stänga och efter det blir det busstripp hem så jag är inte hemma förrän halv tio. Lite småsegt att bussen ska ta så lång tid på sig.

Gårdagens lämning på förskolan var inte alls rolig då Mira började redan på hemmaplan att säga att hon inte ville dit. När jag sedan skulle vinka av dem fick personalen blåhålla henne för att hon inte skulle rusa efter mej. De berättade iaf sedan att hon lugnat ner sig så snart jag stängt dörren och hade varit glad och sprallig hela dagen. Bara en protest alltså för att ge mej dåligt samvete.
Lite trist att Mira triggar igång Theo också till att gråta. Han som hade en så bra vecka igår. Lite synd att det ska förstöras redan och att han kommer in i "gamla mönster" igen.

Kommentarer
Postat av: Linda

vilken söt bild :)

2011-06-15 @ 07:54:17
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

Va vacker du är Therese! jättefin bild!



Jo vi ska börja lämna bort henne lite oftare nu när min mamma har semester just för att hon ska få "lära" sig att det inte är så farligt o att jag kommer tillbaka efter en liten stund. Tänkte börja redan idag med att åka till mina föräldrar o sen ta en sväng ner på affären bara... imån ska mina föräldrar ha båda barnen igen i typ 2 tim så vi får se hur d går.. själv e ja inte alls nervös utan de e mest mamma som tycker de ska bli jobbigt att försöka trösta en otröstlig tös... men sist vi lämnade henne hemma för att shoppa så gick de ju super-bra. Vi får hålla tummarna!



John har också börjat med att säga att han inte vill till dagis men väl där har han superkul. Jag har aldrig behövt gå ifrån en gråtandes pojk men jag kan tänka mig va jobbigt det måste va!!

2011-06-15 @ 09:27:40
URL: http://lillyjohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback