På egen fot i vida världen

2011-06-05 19:50:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Hjälp va fort dagarna går. Jag hinner ingenting och allra minst sitta här vid datorn. Mina föräldrar har just åkt hem och tagit min Mira med sig. Mira ska bo hos dem i veckan och så åker vi och hämtar henne nästa helg då vi ska hem på min svägerskas studentfest.

En hel vecka utan Mirisen kommer att bli tufft. Jag saknar henne redan och sitter nu och funderar om hon frågar efter oss i bilen där hon sitter just nu. Hon har tjatat hela helgen på att få åka till mormor och morfar. Varje morgon har hon frågat "Nu åka mormor, moffa?". När jag satte henne i bilen nu när de skulle åka ställde jag mej och pratade med henne, pussade på henne och var sådär mammig som man bara kan va och till sist fick jag kommentaren "Mamma, flytta dej nu. Jag ska åka mormor morfars hus nu så du måste stänga dörren". Jahapp... så var det med de tårarna och "snälla mamma jag vill stanna hemma".

Vår tjej är en modig, trygg och självständig tjej. Jag är riktigt stolt ska ni veta.

Imorgon hoppas jag att vår inplanerade baddejt med Mariam och grabbarna blir av. Theo älskar vatten så jag tror att han kommer att stornjuta av att åka till en sjö tillsammans med mamma och två busungar till. Inte varje dag jag har ensamtid med Theo heller.

Nu ska jag slå på tven och njuta av tystheten i huset.

Ps: Vår hall blir sååå snygg!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Klart vi ska bada men jag hoppas på lite mer värme än idag. När passar det bäst imorgon? Eftermiddagen kanske är bättre med värmen och sovtider och så. 14.00 vid strandkanten?

2011-06-05 @ 19:59:07
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Carro

Förstår att du måste sakna Mira! Hur klarar du av det? Har du några tips?

Vi ska nämligen till New York i höst, 5 dagar utan barnen.. Läskigt!



Ska bli jätteroligt att få se hur hallen blev!



Kram i värmen!

2011-06-07 @ 20:48:27
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback