Garderobsrensning inför sommaren

2011-05-04 11:27:38 Shopping
» Kommentarer(6) «


Jag har hundra saker att göra idag, men ändå kör jag igång med projektet garderobsrensning. Om det är något jag tycker är roligt så är det just att gå igenom barnens alla fina kläder. Jag är lite knäpp jag vet. Tyvärr är det så att jag inte bara tycker att kläder ska vara praktiska och bekväma. Jag tycker även att kläderna ska vara fina. Jag älskar att klä upp mina barn och smygsyskonmatcha innan de går till förskolan. Larvigt? Ja, kanske. Andra har bilar som sin hobby, jag har kläder. Inte alltid det blir en så billig hobby (Även om jag börjar bli något av en rutinerad halvapriset-rea-shoppare), men som alla hobbysar... smakar det så kostar det (eller vad det nu är man brukar säga).

Idag tog jag iaf tag i att rensa bort sådant de växt ur och sådant som är murrigt och vintrigt. Fram med alla vår och sommar plagg. Som jag nyss skrev är jag numer en expert på att shoppa på halvareapriset... detta resulterade förra sommaren i att jag köpte på mej x-antal plagg till denna sommaren. Det gäller att tänka lite framåt såklart. Inte så svårt att räkna ut att Theo skulle ligga runt st 86 medans Mira behöver st 104 denna sommaren. (Tack o lov gissade jag rätt i storlekar)

När kartongen med kläder (oanvända + sommarklänningar och short som Mira kan ha ännu från förra sommaren) kom fram insåg jag att helt plötsligt skulle garderoben bli fylld igen.
Mira har kläder så att hon både kan klä sig fint till sommarens kalas samt busa i sandlådan i sina coola shorts. Theo däremot hade inte så mycket då storasyster mest använt klänningar och rosa plagg föregående år. Saker att ärva är alltså inte så många. Därför blev det lite shopping för att fylla på hans sommargarderob. Jag sålde en kasse med plagg på en bytardag i lördags, de pengarna jag fick därifrån fick nu investeras i ny garderob till gullgrodan. Visst känns det bra när man kan sälja begagnat och få nytt utan att lägga ut en enda extra krona:)



Man skulle kunna tro att jag blivit sponstrad av H&M... men det har jag inte. Lyckades bara hitta en massa fint och bekvämt just på H&M. Skorna är en favorit!



Mina föräldrar hade med sig några plagg till Theo också när de var här under påskhelgen. Mamma som vet att jag älskar villervalla hade köpt en tröja till Theo och en matchande kjol till Mira som var just från villervalla. Alla plagg var jätte fina. Tack snälla! (Den gröna t-shirten har jag köpt själv.) Den gul/orangerandiga är från maxomorra, det märket har jag aldrig testat innan, ska bli spännande att se om de är bra.

Nu är vi redo för sommar! Värme, du är välkommen hit nu!

Kommentarer
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

Vi måste också handla en massa nytt till barnen. Lilly går omkring i johns gamla kläder nu, hihi. Många som frågar om det är en kille.... NOOO!! jag MÅSTE shoppa tjejkläder till henne NUUU, hehehe.. ska vi ses imån??? ni får gärna komma hit...

2011-05-04 @ 12:31:15
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Jennyn ♥

Åh härligt med shopping, vill med! Exakt en sån orange/gul tshirt från Maxomorra har vi som Astrid fick förra våren + en brun/vit randig i samma modell (samt en massa andra plagg därifrån), vi är nöjda! Kram Jenny

2011-05-04 @ 20:04:57
URL: http://www.jennyn.se
Postat av: Jossan

Haha, låter precis som jag, tur vi har våra hobbys!!

2011-05-04 @ 20:42:29
URL: http://lillafamiljenimovattnet.blogg.se/
Postat av: Mariam

Shortsen och linnena är urläckra. Tror faktiskt mina pojkar har desamma i sina gaderober. Love H&M liksom. :)

2011-05-05 @ 10:30:39
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Erika

2011-05-05 @ 21:41:06
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag älskar också reor, då kan man verkligen fynda till billig peng. Jag har samma intresse som dig, att klä upp mina barn är det bästa som finns :) hihi.. så kul!



vilken fin shopping du gjort.

KRAM

2011-05-05 @ 21:42:00
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback