Glasögon, promenad och syprojekt

2011-05-31 23:08:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Ikväll har jag inte suttit stilla många minuter. När maken kom hem från jobbet åkte jag ner på stan för att boka synundersökning och kika på glasögon. Har hittat ännu en butik som är värd att gå igenom en andra gång.

Jag åkte sedan hem igen och tog en långpromenad med syrran på drygt en timme. Det var skönt att gå en sväng i det lite svalare vädret jämfört med tidigare idag.

När jag sedan kom hem från promenaden satte jag mig vid symaskinen och gjorde färdig några beställningar som ska skickas imorgon. Lite finputs på mössorna (och byxorna) innan jag ska visa dem för er.

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det en lång dag med bus med barnen på förmiddagen och sedan jobb under eftermiddagen. På kvällen kommer sedan mina föräldrar för att vara här under långhelgen. Vi ska renovera lite i huset och få en större hall. Bilder från det ska ni givetvis få se om ni är nyfikna. Jag är iaf övertygat om att det kommer att bli jätte bra så snart det är färdigt. Otoliga jag tycker att det kommer att bli en lång helg innan jag får se det färdigställt.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Jag tror det kommer bli kanon med en stor hall. Trivs jättebra med våran där man verkligen får plats. Lycka till!

2011-06-01 @ 08:51:24
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback