Jag har blivit utmanad

2011-11-17 11:04:21 Personligt
» Kommentarer(0) «


Åh va roligt! Jag har blivit utmanad av Jenny till ett litet frågequiz och det är klart jag hoppar på det! Tack söta du!

Enjoy!

1. Varför började du blogga?
Från början var bloggen ett sätt för mig att visa familj, släkt och vänner uppe i Dalarna bilder på vår nyfödda lilla tjej. Ett sätt för dem att följa vår vardag och lillsessans utveckling trots avståndet mellan oss.
Jag ville också ha bloggen som en dagbok där jag kan gå tillbaka och följa barnens utveckling i efterhand. Man glömmer så fort och då är det kanon med en blogg att gå tillbaka till.

2. Vilka bloggar följer du?
Jag följer ganska många bloggar. Både mina vänners bloggar och andra mammabloggar. Några bloggar har jag följt sedan Mira låg i magen. Jag tycker också om att läsa om andra bloggare som syr och pysslar. Har även några träningsbloggar jag följer. Gillar att läsa bloggar som man blir inspirerad och glad av.

3. Vilken är din favoritfärg?
Rosa! :)

4. Vilken är din favoritfilm?
Jag älskar film. Mina favoritfilmer är romantik/drama. Problemet med mig är att jag aldrig kommer ihåg några filmer. Vet inte hur många gånger jag sett en halv film och sedan kommer på "just ja, den här har jag redan sett". Favoritfilm var länge Pretty woman, den ger mig fortfarande ett leende på läpparna. Men jag gillar många nya filmer också. The proposal är en annan underbar film. Sandra Bullock är ju för härlig!

5. Vilket land/vilka länder skulle du vilja besöka? 
USA. Dit måste jag någongång i mitt liv. Vore roligt att åka med familjen när barnen blivit lite större. Många ställen jag skulle vilja se där.

Jag ska ge vidare denna award till 5 bloggar:
Mariam, Emmelie, Malin, Anna, Linnea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback