Sjukstuga och förberedelser

2011-10-12 11:38:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Ytterligare en dag med sjukstuga här hemma. Theo och Maken ligger i varsitt hörn av huset och sover. Förhoppningsvis vaknar de lite piggare. Själv är jag inte heller så pigg. Igår var det värsta jag varit med om när det gäller att bli hes. Jag fick knappt fram ett ljud. Gick och väste hela dagen på jobbet och de stackars kunder jag hade bara skrattade åt mig. Idag har jag mer ont i halsen än igår men rösten är bättre. Det första Mira sa till fröken på förskolan igår var att "Mamma är lite konstig idag". Stackars barn kunde ju inte förstå varför jag gick omkring och viskade hela morgonen.

Idag är jag ledig men har faktiskt tagit ut några timmar för att jobba med firman som jag planerar starta snart. Det är en hel del pappersjobb och saker man måste tänka igenom. Ska även försöka få några beställningar sydda. Har just varit ner och köpt på mig lite mera fleece. Många som vill fodra sina mössor nu, och jag förstår dem. Fy va kallt det var i morse när jag skjutsade Mira till förskolan. Dax att ta fram fodrade overallen nu. Har ni börjat med fleeceunderställ ännu?

Nu är kaffet uppdrucket och fikapausen slut. Åter till jobb. Ni hör ju hur strukturerad och duktig jag är. Det här med eget företag passar mig som handen i handsken! Tror ni inte?:)


Sweet girl!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Avundsjuk till tusen. Vill också ha ett företag man kan sköta hemifrån och välja sina arbetstider själv. Framförallt vill jag inte ha ångest varje gång barnen är sjuka.

2011-10-12 @ 16:38:22
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback