Lika som bär

2011-09-28 22:55:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Idag har varit en mindre bra dag huvudvärksmässigt. Just nu har jag oerhört ont i rygg, nacke och axlar. Helt säkert att huvudvärken kommer därifrån idag.

Positivt idag har varit att Mira är feberfri. Det betyder att vi kanske är friska imorgon. Jag längtar efter att få gå ut en sväng och få lite luft. Får panik om vi måste vara inomhus en dag till. Även barnen börjar klättra på väggarna och bråkar mer än de leker.Nya roligaste leken går ut på att stå på stolar framför en madrass. Ibland hoppar de ner på madrassen och ibland står de så här och tittar sig själva i spegeln medans de sjunger så högt de kan och dansar till skönsången.Mira är så mysig på sin lillebror och här håller hon på att läsa favoritboken.

Det är så otroligt roligt att se hur mycket Theo kopierar sin kära storasyster. Varje liten rörelse ska göras likadant. Dessa dagar har hon även lärt Theo säga bajs och soppa. Viktiga ord att ha i ordförrådet.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas barnen blir friska!

När får du veta resultatet av dina undersökningar?

2011-09-29 @ 06:42:07
URL: http://tokmamma.wordpress.com
Postat av: Emmelie

Klart de viktigaste orden:) Hoppas ni blir friska snart o att du får besked vad gällande röntgen. Kram!!

2011-09-29 @ 08:44:25
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & john

Va söta dom är!! Precis samma här hemma. Lilly härmar storebror :-) ibland till de bättre fast oftast till det sämre tyvärr. Typ att klättra o hoppa från möbler, iiihhh

2011-09-29 @ 15:16:50
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: christel

Jag har länge funderat på hur i all världen du kan sitta framför en datorskärm och du har ju även sytt en hel del under denna tiden .

Ljuset från skärmen är inte behagligt vid huvudvärk det vill jag lova och sedan att sitta o sy kräver oxå ansträngning ............

Koppla av från allt det där så kanske spänningshuvudvärken släpper .

2011-09-29 @ 18:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback