Mitt i natten

2011-09-06 22:45:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Vet inte riktigt varför jag fortfarande sitter uppe. Jag hamnade i soffan och tog mig inte riktigt upp sen. Har sett mitt första hela avsnitt av House ikväll. Jag gillar honom, riktigt skön karaktär.

Imorgon blir det jobb. Mira ville hellre åka till badhuset än förskolan imorgon. Lillstrumpan, vi måste verkligen ta oss iväg till badhuset igen snart. Hon älskade det där stället. Nästan varje kväll ber hon mig snällt "Snälla mamma kan vi åka till badhuset imorgon och åka rutschkana?".
Jag funderar på tal om badhus om det skulle vara bra för mig att börja simma. Då rör man ju på hela kroppen, kanske en lagom skonsam träning för min stackars rygg och axlar. Tåls att fundera på.

I övrigt har vi haft en lugn dag här hemma. Jag har inte orkar göra nåt alls och varit världens tråkigaste mamma hela dagen. Blev så gald av att se mina små älsklingar leka tillsammans på eftermiddagen. Mira leder och berättar vad de ska göra sedan går lillebror som en svans efter henne och gör exakt likadant. Just nu är det leka affär, hoppa i bollpoolen eller baka som är favoritlekarna.

Tyvärr blir det ingen bild till detta inlägget heller. Jag är för trött. Måste sova. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Usch Therese! Har tyvärr inga råd alls att ge mer än att tryck på hos läkarna så de löser besvären. Så som du mår nu kan du ju inte gå runt hela hösten (eller ännu längre).



Vi följer gärna med och badar någon helgdag, om ni vill. Mina barn är också dödssugna på lite mer vattenlekar än sommaren erbjudit.

2011-09-07 @ 07:47:12
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback