Sjukgymnast och ackupunktur

2011-09-12 19:55:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag fick en tid hos sjukgymnasten redan idag vid lunchtid. Hon konstaterade att jag var väldigt stel i nacke och axlar. Enligt henne kunde absolut både huvudvärk och yrsel bero på spänningarna i nacken. Jag fick testa ackupunktur, vilket jag tyckte var ganska obehagligt men spännande. Intressant att se om det kan hjälpa mot huvudvärken. Just nu känner jag mig sämre än jag gjorde när jag gick dit. Förhoppningsvis är det pågrund av att det börjat röra på sig i de stela områderna. Huvudvärken är hemsk ikväll och det blir nog en tidig läggning för min del.

Jag och barnen är hemma ensamma ikväll. Maken bad Mira innan han åkte att vara snäll mot mig ikväll och somna på en gång. Hela kvällen gick hon och sa "Jag ska vara snäll ikväll och inte komma upp och krångla" Lillstrumpan. Snacka om att vara medveten om vad mamma och pappa inte tycker om på kvällarna vid läggning. När jag sedan lade henne vid sju ville hon läsa en bok och sedan blev det knäpptyst från rummet. Är det så lätt att få henne att sluta tjata om mjölk, mat, "bara sitta uppe en liten stund" m.m så fattar jag inte varför vi inte gjort det tidigare!?

Nu ska jag se på Idol sen blir det sängen. Gonatt vänner!

Kommentarer
Postat av: Jannie

Godmorgon!

Ville bara tacka så jätte mycket för tipset om skorna!O Ellos.Fick bli ett par Kavat därifrån.

Så verkligen stort tack!Har jag ju "tjänat" en massa pengar... ; )



hoppas du känner dig bättre idag när du vaknar!

Har hört att man måste dricka mycket vatten efter akupunktur...Stor kram

2011-09-13 @ 07:01:15
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Mariam

Mina pojkar är jättesmidiga på kvällen men desto värre på natten. Hade diskussion igår om hur vi ska göra för de verkar börja bete sig som innan sommaren igen och det bara går inte. Sover Mira fortfarande på dagen? Kan det förklara varför hon inte är trött.

2011-09-13 @ 08:06:46
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: SAndra

Vad jobbigt att du ska ha sådan huvudvärk! Hoppas akupunkturen hjälpte. Kram

2011-09-13 @ 14:06:11
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 3 år

Det brukar bli värre ibörjan när man behandlas med olika saker. Är så mycket spänningar och annat som ska justeras. Usch vilka huvudvärksattacker jag hade när jag började hos kiropraktorn. Men nu har ju typ inga alls!

2011-09-13 @ 16:47:34
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback