Snurrigt värre

2011-09-06 12:26:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag är jag ledig, vilket är välbehövligt trots att jag bara jobbat tre dagar. Igår mådde jag väldigt dåligt och var otroligt yr på jobbet. Gick och svajade och fick flera gånger hålla i mig i kassadisken för att inte ramla ihop på golvet. Läskigt värre!
Idag är jag också yr. Har varit illamående och yr tidigare under veckorna men inte lika mycket som jag är nu. Riktigt otäckt är det. Jag måste hålla ihop. Måste jobba. Måste ta hand om barnen.
Vill inte vara dålig längre!

Igår ringde jag runt till de kiropraktorer som finns i stan. Ingen som hade tid förrän tidigast i slutet på nästa vecka. Känns som en evighet tills dess. Får se om jag hittar på nåt annat eller om jag tar den tiden. Borde ringa doktorn också och höra hur jag ska göra med tabletterna jag äter nu. Skulle äta dem en vecka o sen skulle det bli bra trodde hon. Pyttsan heller!
Tabletterna samlar vatten. En av biverkningarna tydligen. Har gått upp 3 kg på en vecka typ. Kul! Tog ingen tablett igår kväll (ville se hur illa det skulle bli utan), gick på toa i morse och satt där en kvart o kissade. Vägde 2 kg mindre när jag ställde mig på vågen (jämfört med samma tid morgonen före). Konstigt hur kroppen kan bete sig.

Theo ligger och sover och Mira myser en stund framför en film. Ska väl ta tag i lite städning snart... om jag orkar. Försöka få Mira att sova middag med mig kanske? Det vore skönmt om något! :)


Kommentarer
Postat av: Mariam

Gravid?

2011-09-06 @ 18:28:23
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Men fy då!! Har försökt sms'a dig idag. Kanske ringer imorgon. Hoppas du får nån bra tid hos en kiropraktor, doktorn har inte befogenhet att ordna en akut tid hos någon??

2011-09-06 @ 22:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback