Värre igen, igen o igen

2011-09-04 21:30:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


En dag räckte det att jag jobbade för att huvudvärken skulle bli värre igen. Idag har jag inte alls mått bra. Sitter här nu och har galet ont i huvudet och illamående. Tur att jag bara jobbade tre timmar idag. Imorgon däremot jobbar jag heldag och min kropp bara måste hålla ihop då. Måste ta tag i att boka tid hos massör eller kiropraktor. Vet inte vad som är bäst. Någon som har tips?

Barnen har varit feberfria idag så de får gå till förskolan imorgon, skönt att de bara hade feber någon dag och sedan blev friska igen. Tycker fortfarande att det är konstigt att de inte ens blev förkylda. Theo har iofs varit lite snorig idag... men inte så mycket att han behöver vara hemma imorgon.

Ikväll har jag roat mig med att sälja lite kläder på facebook. Roligt när det kan vara så enkelt att få lite sålt. Nu är det däremot dax att sova en stund. Jag hoppas båda barnen sover gott hela natten. Det har varit en hel del spring på nätterna när de varit sjuka, plus att Mira drömt mardrömmar en längre tid. Stackars liten vaknar och är helt bedrövad om nätterna. Inatt trodde jag aldrig att hon skulle sluta gråta. Man känner sig ganska maktlös sådana gånger.

Gonatt vänner!

Kommentarer
Postat av: Saras, Tuvas och lilla oktoberräkans liv

Ursch, stackare! Det är ingen höjdare att må så där, förra hösten mådde jag riktigt kasst på grund av min nacke som hade en ordentlig inflammation. Märktes inte så mycket att jag hade ont i nacken, mer med grym huvudvärk, illamående, migrän, yrsel, dubbelseende osv.



Då hjälpte det med att gå regelbundet hos massage + streachning. Men hon tyckte att jag skulle ha gåt till naprapat också, men det blev aldrig av när det ändå blev ok. :-)



Hoppas det ordnar upp sig för dig!

2011-09-05 @ 18:38:26
URL: http://www.sarasliv.se/
Postat av: Mariam

Tack Therese! Jag antar det löser sig, det måste det ju men de kommer streta emot in i det sista. Till exempel så har en av schemaläggarna 10 timmar undervisning på sin 80% tjänst och nu när jag har 50% har de gett mig 7,5 timmar undervisning (efter mycket bråk från min sida). Fint liksom men nu är det bara ett par månader kvar innan jag sliper det ganska länge.

2011-09-06 @ 12:16:26
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Mariam

Lol! Du är underbar! Och du... Skynda dig! Det vore helt fantastiskt att vara hemma samtidigt - igen. :D

2011-09-06 @ 12:31:07
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback