Första vabbet

2012-08-23 10:18:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag vabbar jag för första gången denna hösten. Kände på mig igår när Mira kom hem och näsan rann att det var pågång med sjukdom. Mycket riktigt vaknade hon i natt och var kokhet. Nu sitter både hon och Theo framför barnkanalen och jag kan tro att det blir en hel del av den varan idag.
 
Får nog åka och köpa någon godispåse och några festisar. Jag tycker ändå att är man sjuk så ska man få va lite bortskämd. Jag vill iaf ha godis när jag är sjuk. Någon mat lär jag ju inte få i henne.
 
Jag hade planerat att jobba idag och få några fler beställningar färdiga, men jag får nog skjuta upp det till i början på nästa vecka som det ser ut. Vill ite sitta och sy hela dagen när barnen är hemma.
 
 
Sytt av mig igår.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Å så fina kläder på Theo! Det var längesen jag kommenterade här insåg jag nu. Kikar in då och då men dålig på att lämna avtryck!

Vi har inte haft höstens första vabb-dag ännu men antar att det kommer nån snart.

Svar: Ja, vabb får man räkna med i dessa tider. Nu har båda barnen haft en släng av feber denna veckan så nu hoppas jag att de har gjort sitt för några veckor.
Hur mår du själv med magen o allt. Jag kikar in hos dig och läder då och då men är också dålig på att kommentera:) Kram
Therese

2012-09-21 @ 20:32:29
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Sara - Mamma till Max & bebis i magen

trist med feber! Just denna vecka har det varit lite tungt med graviditeten. Väldigt trött och ont i kroppen så e hemma några dagar. Kram

2012-09-26 @ 22:33:04
URL: http://sarasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback