Kalas, mutor och andra roligheter

2012-02-16 22:13:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag har haft en otroligt mysig dag tillsammans med barnen idag. Vi började dagen med att gå på treårskalas. Malin hade dukat fram både fika och lunch till alla glada barn. Jag är fortfarande helt förvånad över hur bra alla barnen lekte tillsammans. Åtta barn mellan 2-5 år (massa bebisar också som även dom var nöjda och glada mestadels) som klarade av att samsas med vagnar, pussel och andra leksaker. Väluppfostrade må jag säga:)

Efter kalaset gick vi hem och myste någon timme. Theo sov medans jag och Mira pusslade, spelade spel och läste böcker.

Eftermiddagen/kvällen fördrev vi på stan med div. kavajletande åt maken och veckoshopping på City Gross. Jag är även där förvånad över hur bra mina barn skötte sig. Det enda som behövdes var en muta med att de skulle få gå och kika på leksaker inne på BR. Observera att de enbart kikade och inte en enda gång krävde att något skulle köpas.

En toppen dag som avlutades med tacos och en film tillsammans med Maken. Vi såg Larry Crown. En film som faktiskt var över förväntan bra. Sådär mysig, romantisk, rolig med härliga karaktärer. Att Julia Roberts var med gjorde ju inte saken sämre.

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det jobb.

(Tråkigt inlägg utan bilder... lovar att skärpa mig tills nästa gång)


Kommentarer
Postat av: Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

Låter som en bra dag! :)

2012-02-18 @ 15:10:28
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: E M M I L I E S om att leva

Det var roligt att ses på kalaset så jag blev tipsad om din blogg. Vilka fantastiskt fina mössor du gör! Blir helt klart en beställning framöver.



kram, emmilie

2012-02-20 @ 15:08:47
URL: http://emmilies.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback