Sista hemmadagen?

2012-02-09 09:49:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «



("Tvingade" Mira att prova Theos kofta. Några cm kort i armarna men bättre passform runt magen än det var på Theo)

Mira fick vara hemma idag också. Vi försökte vara ute en sväng igår för att se hur orken var men hon både hostade mycket och hade mycket mindre ork än vanligt. När vi skulle gå in från vår utevistelse så visade det sig att jag låst oss ute. Vår dörr låser sig nämligen själv och jag hade både hus och bilnycklar på insidan. Vi fick gå hem till vår käre granne Malin och våldgästa henne och barnen. Tack Malin för att vi fick komma in! Jag lånade med mig en verktygslåda och lyckades bryta mig in genom altandörren så att vi sedan kunde ta nycklarna och åka för att hämta hem lillebror från förskolan. (Dax att köpa nytt lås till altandörren då tom jag kunde bryta mig in)

Idag fick även lillebror vara hemma från förskolan. Än så länge tycker jag det var ett bra beslut. Barnen har lekt jätte bra tillsammans inne i lekrummet hela morgonen. Jag brukar göra lite olika när det gäller förskola för det barnet som är friskt. Beror på sjukdom på det andra barnet, ibland behöver den som är sjuk få vila utan busigt syskon i närheten. Ibland behöver även den som är frisk få komma iväg en sväng och få leka av sig. Denna veckan har Theo fått gå till förskola för att inte få så långt uppehåll och sedan få det jobbigt när man ska tillbaka igen. På Theo märks det alltid när han varit hemma för länge för då blir det alltid tårar när jag lämnar.

Jag ska jobba några timmar ikväll. Skönt att få komma iväg och jobba lite. Tänka på annat än mediciner. Fast jag måste ju erkänna att det är mysigt att va hemma med sjuka barn och gosa hela dagarna också.

Imorgon åker vi till Dalarna på bröllop. Ska bli så mysigt. Längtar efter familjen och barnen har pratat om detta hur länge som helst. Tyvärr hade Mira missförstått mig igår och trodde det var idag vi skulle åka. Kanske därför hon vaknade kl sex och var på strålande humör. (Tills jag berättade att det var en dag kvar, då kom tårarna)

Kommentarer
Postat av: Michan

Gud så kul, eller jätte jobbigt :) Tänk att du hade dom kvaliteerna, det visste du inte va?? Kan du ta med i meritförteckningen nästa gång ;)

2012-02-09 @ 11:00:30
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: Mariam

Vi är inte heller på topp här hemma. Hoppas hon blir bättre så ni kan ha det toppen. Hoppas vi kan synas snart allihopa.

2012-02-09 @ 15:44:43
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Petra

Inte kul att bli utelåst, tur de finns grannar =) & verktyg,

E så förälskad i den koftan. Så fin.



Ha en underbar helg med bröllop!!

Kram

2012-02-09 @ 22:49:11
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Petra

Som vanligt går de inte att kommentera sista inlägget =)

Så jag kommenterar ert fota från bröllopet ni e på här ist. SÅ fina ni e!!

Ha en bra dag!

Kramar

2012-02-11 @ 18:06:57
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback