Rea Rea Rea!

2012-01-23 14:14:47 Shopping
» Kommentarer(1) «


Skidjacka GrönSkidbyxa Rosa

I förra veckan gjorde jag ett super kap på ett vinterställ till nästa år. Dessa två plagg lyckades jag knycka åt mig när Lindex Online hade super rea.
Jag fick byxa och jacka för sammanlagt 170 kr, Ordpris 900 kr. Tyvärr var det helt fel storlek på webben men snälla som de var här i butiken i stan så fick jag byta till rätt storlekar, så nu har Theo en dress till nästa år. Jag fick tom byta till svarta byxor istället så Theo slipper va rosa trots att hans mamma gärna satt på honom dem.

Mira har också fått en overall till nästa år, även den shoppad på lindex till halva reapriset. Lite svårt att veta vilken storlek hon har nästa år, men man får väl chansa lite och sedan sälja den vidare om den inte passar.
Mira fick en rosa trots att den blir svårärvd till lillebror. Någongång ska väl även hon få vara lite extra tjejig på ytterplaggen.



Ska bli kul att testa lindex vinterkläder nästa år. Har inte haft deras ytterkläder någongång, men de sägs ju vara väldigt bra. Någon som har erfarenhet av dem?


Passar även på att säga ett stort grattis till Mariam, Daniel, Noah och Simon som fått en liten lillebror i går. Ser fram emot att komma och hälsa på det lilla underverket. Mira skrek "Jippi, nu vill jag också ha en lillebror" när jag berättade nyheten för henne imorse.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Klart ni ska skaffa en till. Vill ju inte vara mammaledig själv. Två eller tre busungar - hur stor skillnad kan det va. ;) Hälsa Mira att det är en liten Jakob och att jag hoppas vi snart får visa upp honom.

2012-01-24 @ 13:16:31
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback