Januaritorsdag

2012-01-12 11:13:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Dag 3:
Motion - gym
Mat - Ok, höll mig till planerad kost
Onyttigheter - None!
Sammanfattning - En bra dag som gick enligt plan.



Igår jobbade jag hemifrån med firman. Sydde några beställningar som droppat in under julledigheten. Idag blir det jobb i butiken. Jag är otroligt trött idag. Gymträningen gör sig påmind i form av träningsvärk och jag känner mig allmänt sliten. Huvudvärken är inte alls bra och jag tror att mina tre dagars ledighet med start imorgon kommer att göra mig gott. Är det regnrusket som gör mig så trött? Omställningen i kroppen efter en veckas träning? Hur som så hoppas jag att det vänder snart.

Barnen är pigga och friska iaf. Så skönt att vi sluppit div sjukdomar över julen och början på nya året. Maginfluensan har än så länge hållit sig borta vilket jag också hoppas att den fortsätter med. Finns det något värre?

Jag ser fram emot att ta det lugnt med barnen i dagarna tre. Har lovat Mira att åka till badhuset på lördag. Sen hoppas jag att vi kanske kan åka och träffa några vänner någon av dagarna. Imorgon tex vore ju en perfekt dag att träffas med någon. Barnen brukar inte vara alltför nöjda med att bara vara hemma med mamma en hel dag:)


En bild från Theos födelsedag. Han visar upp hur många år han fyller.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Vi träffas gärna men på lördag eller söndag.

2012-01-12 @ 15:52:22
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback