Sakna sakna sakna!

2012-07-12 09:43:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Fy va jag saknar mina barn! Hade tänkt hämta dem på söndag... men jag får nog övertala maken att åka på lördag. Jag kan inte sitta här hemma en ledig dag till utan att få krama om mina godingar.
 
Mira räknar också ner dagarna och verkar sakna oss även om hon såklart har det bra. Två veckor är en lång tid. Jag behöver inte vila mera nu. Vaknade sju imorse och det är väl bevis nog att jag fått sova ut.
 
Jag vill ha semester och njuta med familjen oavsett om vädret bjuder på sol eller fortsatt regn. Två dagar kvar. Kämpa på.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jannie

Åååååå jag förstår dig SÅ väl!
O då är ändå bara min kelgris borta tills imorgon...
Och jag LÄNGTAR ihjäl mig!

Tack snälla du för kommentaren.Garvade så gott!PRECIS så lär det vara!Man kommer o stå därnär de ska ha sina märkeskläder o tänka att -Shit varför köpte jag så mycket kläder till honom när han ändå växte ur de så snabbt?Hade BEHÖVT de pengarna nu!
Men samt så är ju du ett ess på att sy!så inte tusan lär de behlva några köpe kläder inte!<3
KRAM

Svar: Nog skulle jag kunna sy barnens garderob, men ändå kliar det i fingrarna nä rjag går runt i butikerna och kikar på allt fint i hyllorna. Köpte piké tröjan, den är ju bara så tuff. Fick bli en storlek för stor, men det var det enda som fanns. Skulle gissa att mitt lilla troll har växt i den i slutet av sommaren ändå.
Det är inte lätt att va utan barnen. Imorgon får jag äntligen träffa dem. Imorse grät Theo när jag pratade med honom, han hade drömt en mardröm och var ledsen över att vi inte var där:( Då gjorde det ont i hjärtat. En dag kvar... jag ska klara det. Kram!
Therese

2012-07-12 @ 13:13:26
URL: http://ettforsoktilldagbok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback