Halloj halloj

2012-03-27 11:42:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu är jag hemma igen! Jag har försökt blogga via mobilen de senaste dagarna, men iphoneappen vägrar funka. Mycket irriterande.

Nu är vi iaf hemma igen och vi har haft en bra helg. Självklart en mycket tuff helg på många sätt men även en mysig helg då vi träffat mycket släkt och vänner. Under lördagen var vi fyra familjer som träffades och umgicks. Så otroligt mysigt att få prata ikapp lite och se hur alla våra jämnåriga barn lekte tillsammans. Synd bara att de inte träffas oftare. Det tar alltid en timme eller så innan de tinat upp och vågar börja ta kontakt med varandra.

Gårdagen spenderades hemma. Jag VABbade med Theo (IGEN). Idag fick båda äntligen gå till förskolan och jag hoppas de orkar hela dagen trots att näsorna fortfarande rinner. Theo var iaf betydligt piggare igår och hade ingen feber. 1½ timme satt han ute i sandlådan och grävde medans jag satt inne med en tidning och en kopp kaffe. Ibland är det inte så dumt att vara hemma med sjuka barn:) Jag hoppas hur som helst att dessa sjukdomar är över nu. Både Mira och Theo hade febertoppar i en vecka var. Så fort man tror att de är friska så lägger de sig på soffan igen.

Idag ska jag jobba. Ska bli riktigt roligt. Känns som att det var länge sen sist.... även om det är knappt en vecka. Jag hoppas min migrän ger sig bara för den har inte visat sig från sin bästa sida de senaste dagarna. Känns som att jag kommit tillbaka till hur det var förra sommaren då det började detta med huvudvärken. Lite depprimerande att det blir sämre nu och inte bättre som jag hoppats.

Mycket sjukdomar och krämpor i familjen. Hoppas ni står ut med mitt klagande. Snart ska väl även vi vara pigga så att vi kan njuta av den underbara våren.

Kommentarer
Postat av: Bodypalace

Gör gärna ett besök i min kanske lite ovanliga blogg men ack så nyttig. (inget för sånna som inte gillar omklädningsrum)



Fler besökare är inget jag presonligen vinner på. Budskapet är vikigast. Tillsammans kan vi få fler att må bättre och stoppa det som sker att alla ska se ut på ett visst sätt för att accepteras.



Så hoppas denna lilla reklamkommentar är okej, annars får du skälla ut mig så gör jag aldrig om det! =)

2012-03-28 @ 12:13:14
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Petra

Hej

Ja de går mkt skit nu. Drygt när de e så.

Hoppas ni e friska snart

kram

2012-03-28 @ 22:40:55
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback